A new year… a new calender!

January 1st, 2014

First of all I want to wish everybody a fantastic New Year! May all your dreams come true!!

And with a new year I’ll need a new calender…
I bought a calender with pictures of cats. I liked the cats so they could stay, on the rest of the pages I glued parts of old newspapers and covered those with a layer of gesso. I played with  some paint,  crayons, tape and rub-ons and to finish each page I took some old magazines to create the names and dates of the birthdays of my family and friends.

I just finished the first four months:

JANUARY:

X1januari 14

..

FEBRUARY:

X2februari 14

..

MARCH:

X3maart 14

..

APRIL:

X4april 14

Well I’m gonna go now, I think I’m gonna make this first day of 2014 a creative one…!

XOXO,

lena 002

3 Responses to “A new year… a new calender!”

 1. avatar Petra Coolen says:

  May all your dreams come true also :)

  Jij weet een saaie kalender wel op te pimpen zeg! Jammer dat je ze zo niet kan kopen in de winkel ;)

 2. avatar Marit says:

  Ha meis, alle goeds voor 2014 hè?!!! Dat er maar alleen leuke, gezellige en pretig verrassende zaken en gebeurtenissen voorbij mogen komen (daar hoor ik dan ook bij natuurlijk, als ik op de koffie kom, hihi) Je kalender wordt weer vanouds ‘Leuk Lena’s'… prachtig! Ik was vandaag ook bezig met een nieuwe kalender – alleen nog maar de dagen/data op de juiste dagen zetten hoor, versieren komt later nog (hoop ik!) Had je een fijne eerste dag? Lekker kleurrijk en creatief? Ik hoop het maar! Dag, dag – we maken er iets van dit jaar, jij zowel als wij, OK??!!!

 3. avatar MirjamC says:

  Beetje laat,maar jij ook het allerbeste voor 2014 :-)
  Ik ben helemaal verliefd op je kattenkalender! Wauw wat een schatjes allemaal!

Leave a Reply

*